Waarom kiest PC-Bollenstreek voor Eset NOD32 ?

Virussen zijn aan de orde van de dag, dit is natuurlijk vandaag de dag erger dan een jaar of 10 geleden, maar ook toen was het verstandig om je computer te laten voorzien van antivirus software. In die tijd waren er eigelijk maar twee goede antivirus programma’s, die van Norton en McAffee. Betere softwarepakketten waren er toen gewoon niet.

Tegenwoordig zijn de softwarepakketten van deze twee, behoorlijke grote applicaties geworden met als gevolg dat de processor en geheugen van je computer behoorlijk belast worden. Deze belasting is zodanig dat men in sommige situaties zelfs extra geheugen in de computer moeten bijplaatsen om de computer nog enigszins draaiend te kunnen houden. Daarnaast verschijnen er, bij gebruik van deze programma's, met enige regelmaat pop-up schermen, waarin de software vaak onnodige vragen aan de gebruiker stelt.

Na aanleiding van deze problemen (en klachten) zijn wij op zoek gegaan naar alternatieve antivirus programma’s. Al gauw werden wij in nieuwsgroepen op het internet geattendeerd op het programma van NOD32. 

De redenen waren simpel:

  • Vertrouwd door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld
  • Eenvoudig te gebruiken producten
  • Lokale ondersteuning in uw taal
  • Unieke technologie dat een recordbrekend aantal prijzen heeft gewonnen
  • Meer dan 26 jaar van onderzoek en ontwikkeling
  • Laat het werken zoals het hoort

Inmiddels gebruiken wij de software van NOD32 al enkele jaren na alle tevredenheid en adviseren dan ook onze klanten om ook NOD32 te gebruiken!

Heeft u vragen, over NOD32, die u graag wil stellen, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.