Voor allerlei zaken die te maken hebben met uw computer bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Reparatie van PC's en laptops.
Vaak is het vervangen van defecte onderdelen van uw PC of laptop een kostbare aangelegenheid. PC-Bollenstreek kan in veel gevallen deze dure onderdelen nog repareren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Upgrading en uitbreiding van uw computer.
Te weinig geheugen op uw PC of laptop? Harddisk te klein geworden? Volstaat uw software niet meer? PC-Bollenstreek kan uw PC weer up to date maken.

Verhelpen van storingen veroorzaakt door virussen, software en dergelijke.
Voor het oplossen van problemen met software of problemen veroorzaakt door een virus kunt u soms zelf met wat hulp van een goed programma al veel zaken verhelpen. Mocht dit niet lukken dan staat PC-Bollenstreek voor u klaar om de storingen op te lossen.

(Her)installatie besturingssyteem
Gebruikers van een Windows besturingssysteem herkennen het wel: Bij het werken met een ‘schone’ installatie van Windows is de computer lekker vlot, maar door vervuiling van je besturingssysteem wordt de computer steeds langzamer. Met speciale software is de vervuiling  gemakkelijk te verminderen, maar soms is het verstandig om Windows opnieuw te installeren, ook hiermee bent u bij ons aan het juiste adres.

Installatie aan huis/kantoor.
U kunt er bij PC-Bollenstreek voor kiezen om de reparatie/installatie bij u aan huis uit te laten voeren. Voor u dus geen gesleep met uw apparatuur.

Data Recovery
Is uw computer gecrashed of is uw laptop gevallen terwijl deze aanstond, dan is de kans op verlies van uw persoonlijke data groot. Ook in deze gevallen kunt u terecht bij PC-Bollenstreek. Met onze kennis is de slagingspercentage van uw data herstel 95%!

Unieke haal- en brengservice.
Mocht het nodig zijn uw computer op te halen voor reparatie dan kan dit vanaf elke gewenste locatie. Daarnaast kunnen we hem gerepareerd op een andere locatie weer afleveren. Wel zo handig als u geen zin/tijd heeft om thuis op een computer technicus te wachten.

Aanleggen van beveiligde (draadloze) netwerken.
U bent als eigenaar van het draadloze netwerk aansprakelijk voor wat gebruikers in en met uw netwerk doen. Als er illegale zaken via uw netwerk plaats vinden, leiden de sporen onherroepelijk terug naar u. Daarom is het zeer belangrijk om uw (draadloos) netwerk optimaal te beveiligen.

Installatie van internet
Bent u ontvreden over uw huidige internetverbinding of een zoekt een betere oplossing, ook dan kan PC-Bollenstreek u hierin adviseren en u bij de overstap begeleiden (zie de link "Internet" voor meer informatie).